Gulvafslibning i Tårnby – vælg det bedste tilbud

13 januar 2021
Camilla Skøtt

Med en gulvafslibning kan du give dit trægulv helt nyt liv, og det er hurtigt og let. Særligt hvis du får en gulvsliber til at klare arbejdet for dig – men hvordan finder du det bedste tilbud på netop det?

Det der med at indhente tilbud hos håndværkere, det kan godt virke lidt omstændeligt. Men lige når det kommer til trægulve, er det faktisk ikke så svært; tag nogle billeder af gulvet, og husk steder der er lidt kringlede, og mål op, hvor mange kvadratmeter der er tale om, og send det hele afsted til gulvfirmaet sammen med dine ønsker til efterbehandling.

Det burde være nok til, at du kan få et rimelig præcis tilbud tilbage i indbakken indenfor kort tid, og når du har fået det fra tre forskellige virksomheder, kan du begynde at sammenligne.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du sammenligner tilbud på gulvafslibning i Tårnby (nåh ja, eller et hvilket som helst andet sted), så skal du naturligvis være opmærksom på prisen. Men det er ikke alt; undersøg, om den er fast, eller om den kan ændre sig undervejs, og spørg også gerne ind til gulvfolkene. Er det udenlandske medarbejdere eller danske – og er de mon lønnet efter overenskomsten?

Derudover kan du med fordel tage en snak med gulvsliberen om dine ønsker til efterbehandling. Selvom du måske har besluttet dig på forhånd, kan det være godt med professionelle indspark, og det er også en god teknik, hvis du gerne vil have en indikation af, om vedkommende er professionel eller ej – om han eller hun kan sit håndværk.

Når du har valgt, hvilket firma der skal slibe dine gulve, er det bare om at takke ja til tilbuddet og sætte i gang. Flyt alle møblerne, inden gulvfolkene kommer, så sparer du både dem og dig for en masse tid. 

Flere Nyheder