Lad en enkelt person få fokus på det logo design

12 april 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Tomme tønder buldrer som bekendt mest, så man kan have en gruppe, man – som her – har sat til at kigge på at lave et logo via en proces med et logo design, og så er det faktisk den person, som der er bedst til det, der slet ikke kommer til faget.

Denne person er nemlig mere indadvendt og er ikke den mest frembrusende.
Vedkommende kan godt lave en fremlæggelse og sige fra og til, men når der er mange mennesker om det samme projekt, så falder denne person i baggrunden.

Og det er egentlig uheldigt i denne sammenhæng, for den her medarbejder er den person, der bedst kan tage sig af opgaven med at udarbejde et logo design, der i sidste endte skal blive til et egentligt logo.

Chefen mente bare, det ville være bedre, hvis man gjorde det som en gruppe, for det er så moderne og inkluderende, men det er ikke altid den bedste løsning.

logo design

Lad bare den ene person fokusere på det logodesign

Denne ene person kan faktisk både design det i hånden, på computeren og på mange andre måder, og vedkommende kan også sagtens koncentrere sig om opgaven og følge den til dørs og møde deadlinen, uden der kommer andre sager i vejen.

Så selvom denne medarbejder måske til dagligt udfylder en helt anden opgave, så bør man kunne udsætte de opgaver til senere eller finde en anden til at udfylde den rolle, hyre en vikar eller noget andet, så vedkommende her kan få ro til at fokusere på at lave et logo.

Det kan være noget med at isolere sig fjerntliggende i firmaet, så man ikke bliver forstyrret af andre elementer, mens man er i denne proces.

At man selv kan sætte tempoet og bestemme, i hvilken rækkefølge og hvordan man gør tingene, kan netop være det, som der gør, at man ender med et godt logo.

Flere Nyheder