Kan man leve af at være vikar i Kolding?

08 november 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er en del faktorer, som der spiller, angående om man kan få det til at løbe rundt ved at være tilknyttet et vikarbureau i Kolding.

Det er måske ikke her, hvor der er mest arbejde at hente, men der kan være forskellige professioner, der er mere populære her end i andre dele af landet, men hvis man skal brede det ud, så skal man måske til Aarhus eller København, og ellers kan det være en idé at tilmelde sig flere vikarbureauer.

Så er der jo også meget arbejde, som der er sæsonbetonet, og man kan være i en lavkonjunktur i samfundet, som måske sløjfer de faste stillinger, men så der også er mange om buddet til at få vikarstillingerne – eller man kan risikere, at der simpelthen ikke bliver slået så mange op.

Desuden handler det også om, hvor meget erfaring og uddannelse man har, så man kan tilmelde sig forskellige arbejdstyper.

Man skal lægge en indsats som vikar i Kolding

Man bør også give lidt af sig selv for at få noget arbejde, hvilket vil sige, at man er mere modtagelig for at prøve noget nyt eller anderledes, for hver man, man siger ‘nej’, så ryger man måske bagud i køen for, så der er andre, der kan tage den tjans fra en.

Men det kommer så sandelig også an på, hvor mange udgifter man har, for det er nok lettere at være single og i starten af 20’erne at kunne leve af lidt småarbejde, end at man er fastlåst med bedre halvdel og børn i et hus, så man heller ikke kan komme så langt rundt geografisk for at få forskellige løse tjanser.

Derfor bør man nok lægge et budget for at se, om det er noget, som man kan få til at hænge rundt rent økonomisk og så være klar på, at indkomsten kan variere sig gevaldigt.

Flere Nyheder