Hurtig kassekredit – er det noget for dig?

11 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Normalt tager det en hel del tid at få sig en kassekredit via de mere genkendelige og officielle kilder.

Lad os gennemgå et eksempel på en person, som meget logisk nok ville søge en kassekredit i sin egen bank og udlægge, hvad vedkommende skal igennem af en proces for at blive set værdi til at få denne kassekredit.

Selvom man ser disse banker som noget, der har mange penge, så er det også tilliden til bankerne fra os kunder, hvordan de formidler vores penge, som gør, at samfundet ikke krakelerer, og pengene mister deres værdi.

For en bank har jo penge fra mange kunder, dig og mig for eksempel, så når en tredje person skal tage et lån fra denne bank, så er det i teorien og lidt i praksis dine og mine penge, der bliver lånt ud.

Ville du låne til alle og enhver? Nej, vel, så de skal jo gennem en proces for at se, om de kan godkendes til at få et lån, for ellers ville vores penge blive formøblet, hvis ikke vi havde eksperter, der kunne vurdere i bankerne, om pengene skulle lånes ud eller ej.

Så er der selvfølgelig højkonjunkturer og lavkonjunkturer, hvor bankerne holder mere på pengene og ikke låner dem ud, specielt ikke til investeringer, men andre gange skal de også opfordre os til at bruge penge, så hjulene kommer til at dreje rundt i samfundet.

Selv når du tager et lån online, så ender de penge jo hos din bank.

Så hvis man skal søge en kassekredit via en bank, skal man forklare, hvad man vil bruge pengene til, ofte hvornår man agter at betale dem tilbage igen – ellers kommer banken nogle gange efter en med en tilbagebetalingsordning – og man skal fremlægge lønsedler, indestående, egne værdier med videre.

Er man på støtten, skal man nok ikke regne med at få en kassekredit, fordi banken vurderer, at man nok næppe evner at betale de penge tilbage.

Men på nettet kan man oftest let få en hurtig kassekredit.

 

More articles