Flotte plader til dine jagttrofæer

14 April 2020
Astrid Pedersen
Flotte plader til dine jagttrofæer

Er du jæger i din fritid, og sætter du pris på at kunne fremvise dine jagt trofæer? Så har du brug for flotte trofæplader.

Hvad er trofæplader?

En trofæplade er en plade på hvilken du kan montere opsatser fra diverse vildt med gevir, her under buk, dåhjort, sikahjort, kronhjort, muflon, vildsvin og elg.

Du har sikkert set de flotte udstillinger i jagthytten, hvor dine med-jægere kan prale af deres erobringer i skov og på mark, bestående renpudsede kranier og smukke gevirer monteret på flotte plader af træ. Disse plader kaldes for trofæplader, og fås i mange forskellige variationer.

En klassisk trofæplade er formet efter dyrets hoved facon, således at den på smuk vis følger kraniets konturer. Størrelsen på en trofæplade er valgt, således at pladen den passer, hvis geviret skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Denne form for snit er det mest udbredte i Danmark, idet det meste af kraniet samt næsebenet derved bevares.

Hvor finder jeg flotte hjorteplader og andre trofæplader?

Trofæplader fås i mange forskellige varianter, fra de helt basale og til unikke håndskårne trofæplader. Den danske virksomhed Trofæplader har specialiseret sig i fremstilling af trofæplader til dyr i alle størrelser og af samtlige typer. Du kan i den online shop på trophyplates.dk erhverve dig de klassiske trofæplader, lige som du kan bestille særligt fremstillede trofæplader i unikt design. Her finder du også de meget stilrene skandinaviske trofæplader, som er populære blandt jægere over hele verden på grund af deres smukke design.

Er du specifikt på udkig efter en hjorteplade til dåhjort, sikahjort eller kronhjort, finder du på trophyplates.dk et velassorteret udvalg af plader, såvel de klassiske fremstillet FSC-certificeret egetræ til absolut billigste priser og i højeste kvalitet som de håndlavede. Du kan se dem alle, og bestille hjorteplader til din næste jagt, på trophyplates.dk

More articles