Du bestemmer som chauffør i en Audi Q2

10 July 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er noget næsten magisk ved at eje sådan en lækker Audi Q2, faktisk kan man blive helt beruset af den følelse, så man ikke tør overlade bilen til andre, og når der skal køres, så insisterer man selv på at sidde bag rattet.

Og det kan da også være helt forståeligt, at man er lidt øm omkring ens bil, så man helst vil være tilstede, når den skal bruges.

Det handler ikke om, at andre er dårlige billister, sådan tænker man faktisk slet ikke, men man vil bare gerne være føreren over køretøjet, når den skal ud på landevejen.

Så når man er chaufføren i sådan en bil, så er det også en selv, der er bossen og bestemmer ikke bare tempoet, men også lydniveauet, og hvordan folk skal opføre sig i bilen.

Selvfølgelig skal man ikke blive så nøjeregnede, at det bliver kedeligt at køre med dig som chauffør, eller man bliver helt nervøs for at bevæge sig som passager i bilen; men der dog en form for etikette og pli, som man kan forvente af de andre i bilen.

Dette drejer sig ikke mindst om, at det er chaufføren i form af dig, der har ansvaret for, at der bliver kørt sikkert, så det duer ikke, hvis der er for store distraktioner og andet, som gør, at du ikke kan holde øje med din kørsel eller anden trafik på vejene.

Sørg derfor for, at de andre passagerer ikke sparker til dit sæde. Larmer de for meget, så skal du også sige det til dem.

Desuden er det smartest at have en voksen ved siden af dig, så du ikke mindst slipper for et barn, der piller ved instrumentbrættet, men at vedkommende også kan hjælpe dig med at navigere eller holde dig med selskab, når de andre sover på bagsædet, og man selv skal holde sig vågen som chauffør.

More articles