Vær forsigtig med hyggen i et badekar!

11 May 2020
Anders Lundtang Hansen

Du kender det sikkert, at du kommer træt hjem fra arbejdet, du har svedt, du har ondt i leddene i kroppen, fordi du har lavet de samme bevægelser hele dagen, eller du har netop ikke brugt kroppen nok, så den har låst sig fast.

Så hvad trænger du mest af alt til?

Du vil nedsænke dig i et badekar, hvor du har tilsat nogle salte, andre naturlige komponenter med videre, der virkelig kan sørge for, at din hud kan ånde, og din krop løsner op.

Måske er det ligefrem en tradition, du har, når du skal slappe af en weekenddag for dig selv, hvor du har tid nok til at gøre den slags.

Så mens du lader vandet dale ned og fylde badekaret op i den helt rigtige temperatur, og du ser skummet komme til syne, så forberede du også lige, hvordan det skal være ekstra hyggeligt den dag.

Du sætter stearinlys op, slukker det elektriske lys; du skænker et glas rødvin op til dig selv, du sætter noget musik på med nogle trådløse højttalere tæt på karet, mens du finder telefonen frem, så du kan slappe af.

Men her skal du passe på med netop de ting, for når du kun har naturligt lys, der ikke oplyser i samme grad, så kan det være svært at se, om der er glat på gulvet, og du kan komme til at skubbe de lys ned i badet.

Desuden er det heller ikke heldigt, hvis du lige kommer til at tabe rødvinen ned i badekaret – og forestil dig lige, hvis det er sammen med glasset, der splintrer!

Og så behøver vi vel næppe nævne det med, at det kan være farligt at have elektronik tæt på et badekar.

Så pas på og tænk dig om!

Angående noget andet med badekaret, så kan du også overveje ny emalje badekar.

More articles