Toyota Corolla Cross – din nye hybridbil?

12 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du i markedet efter en grøn og klimavenlig bil, som kan dække din families daglige transport behov de næste mange år? Så bør du tage et kig på den nye Toyota Corolla Cross hybrid bil.

Toyota Corolla Cross – den bæredygtige version af Toyota Corolla

De fleste af os kender den klassiske Toyota Corolla – en af de mest populære bil modeller, og flere gange kåret som Årets Bil i Danmark. Nu fås den solide og veldesignede model også i en hybrid version.

Toyota Corolla Cross er et solidt og stabilt køretøj, hvis oprindelige design er blevet opgraderet til et sejt SUV udtryk – for øget stabilitet og mere motor kraft. Med en Toyota Corolla Cross får du ikke blot en klimavenlig og brændstof økonomisk bil som kan holde i mange år. Du får også en hybrid bil med såvel sikkerhed som køre egenskaber der ligger helt i toppen, samt state of the art elektronisk udstyr og masser af spændende features.

image

Din Toyota Corolla Cross vil kunne varetage familiens daglige transport behov de næste mange år fremover. Og du vil spare formuer på brændstof samtidig med at du skåner miljø og klima, til glæde for vores allesammens fælles økosystem.

Hvor kan jeg købe en Toyota Corolla Cross?

Uanset om du er på

jagt efter en spritny Toyota Corolla Cross, eller om du søger en brugt model, kan du finde hvad du søger hos Det Digitale Bilhus. Det Digitale Bilhus er et samarbejde mellem forhandlere af nye og brugtebiler landet over. Hos Det Digitale Bilhus kan du med sikkerhed finde mindst én Toyota Corolla Cross forhandler tæt på din bopæl. Og her vil du sandsynligvis kunne finde netop den Toyota Corolla Cross model du ønsker dig.

Klik ind på detdigitalebilhus.dk og find din nærmeste bilforhandler – og dermed en ny eller brugt Toyota Corolla Cross.

Flere Nyheder