Sund mad hver dag med måltidskasser

06 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne kunne stille sund, nærende og velsmagende mad på bordet hver aften, men kniber det med tiden? Så er det en god idé at tegne et abonnement på en måltidskasse, og få samtlige råvarer og ingredienser leveret direkte til døren.

Hvad er der i måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad tilbyder to forskellige slags måltidskasser, nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse.

Kokkens Familiekasse er en måltidskasse som indeholder både kød, fisk, fjerkræ og grøntsager samt diverse tilbehør. Med Kokkens Familiekasse kan du tilberede nærende og velsmagende mad til hele familien tre til fire gange om ugen.

Kokkens Grønne Kasse egner sig til familien som ønsker at leve vegetarisk eller flexitarisk, det vil sige med flere grønne dage i løbet af ugen. I Kokkens Grønne Kasse finder du alt hvad du skal bruge af grøntsager, rodfrugter, bælgfrugter med videre når du ønsker at lave vegetarisk mad.

image

I begge typer kasser vil du finde at meget af tilbehøret er fremstillet på forhånd hvilket sparer dig for yderligere tid og besvær. Og følger du anvisningerne i det medfølgende opskrift hæfte vil du nemt og hurtigt kunne tilberede et sundt og varieret aftensmåltid uden at få sved på panden.

Hvor ofte får jeg mine måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad leveret?

Når du tegner et abonnement på en af de lækre måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad får du dine mad kasser leveret til døren en gang om ugen.

Bor du i eget hus vil kassen blive stillet ved din hoveddør, og bor du i etage ejendom skal du huske at forsyne fragt selskabet med en nøgle til opgangen så den ugentlige kasse kan anbringes der. Så har du ingredienser til at fremstille de velsmagende og nærende aftensmåltider tre eller fire dage ugen ud.

Du kan læse mere om Kokkens Hverdagsmad måltidskasserne på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk

More articles