Slip for besværet med nytårsmad – Bestil mad ud af huset

17 October 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Der er ofte et stort pres for, at årets sidste måltid også skal være et af årets absolut bedste. Det pres kan dog gøre, at du slet ikke kan nyde aftenen. Du kommer til at fokusere alt for meget på maden, hvilket kan tage fokus fra at hygge dig med de andre. Derfor kan det være en god ide for dig, at du bestiller mad ud af huset. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om maden, når du først har bestilt den.

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad ud af huset, er hos Kokken og Jomfruen. De har både en nytårsmenu og en nytårsbuffet, du kan vælge imellem. Lige meget hvad du er til, er det altså muligt at købe det gennem dem. Skal der børn med til nytår, kan du bestille en særlig børnemenu til dem. Dermed er du sikker på, at der er noget, som de godt kan lide at spise. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Buffet eller menu? 

Det er meget forskelligt, om folk foretrækker en buffet eller en menu. Det kommer helt an på, hvilken form for nytårsfest de holder. Hvis du holder en mere formel fest, kan en menu være rar. Der får du tre retter mad, som du kan servere for dine gæster. De behøver dermed ikke at rejse sig for at tage maden, som de skal med en buffet. 

En buffet giver omvendt et større udvalg af mad. Det er med til at gøre, at dine gæster nemt kan finde det, som de allerbedst kan lide. Det er jo rart for dig, at dine gæster godt kan lide den mad, som du serverer for dem. I Kokken og Jomfruens nytårsbuffet er blandt andet tunmousse, kyllingebryst, oksemørbrad, flødekartofler, ristede kartofler, grøn salat med æble, timianbagte rodfrugter, rødvinssovs og chokoladebrownie til dessert. 

More articles