Sexmaskiner til mange lyster og fornøjelser

11 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

At prøve kræfter med en sexmaskine kan blive noget, hvor man bagefter tænker: hvorfor har jeg aldrig givet mig i kast med sådan en før?

Den kan give en nydelse og pirre en på en helt anden måde, end man nogensinde troede mulig, så man måske havde været ved at opgive gennem en længere ekseprimentering med partnere og andre redskaber, at man nogensinde skulle få et godt sexliv.

Man har måske aldrig oplevet det, som man andre beskriver med ultimative orgasmer, være oppe i himmelen og meget mere til.

Det kan være, fordi man overtænker det, at man glemmer at give slip i nuet og bare være tilstede; at man ikke har fundet den rette partner, eller man mangler at blive forelsket – eller også er kærlighed bare ikke noget for en.

Man har mærket anstød til det, men man har aldrig ligefrem oplevet det i sådan en grad, hvor man synes, at det er noget at jagte, som man hører ens nærmeste omgangskreds beskrive om, at de simpelthen ikke kan undvære det i deres liv.

Går der bare en uge uden sex, så bliver de helt bims, men hvor man selv ikke synes, det er umagen, besværet, tiden og omgangen med andre værd.

Men så bliver man introduceret for en sexmaskine, som er lidt noget andet end blot en dildo, en gag-ball, analkugler og videre, og ved første øjekast tænker man da, at det da er noget, man ser i tyske porno-film eller bliver brugt af nogle, som vil gøre grine med sex.

Omvendt er man jo nået dertil, hvor man tænker, at man ikke har så meget at miste, og selvom det ved første øjekast kan se hektisk og omfangsrigt ud, så var det måske sådan en maskine, man skulle have kastet sig over som det første, men bedre sent end aldrig at opdage dette. 

More articles