Sammen kan I påvirke dette Power Automate kursus

23 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som udgangspunkt er det jo kurset, man skal tilpasse sig, og ikke omvendt, for selvom man skulle mene, at det er nemmere at tilpasse en enkelt enhed til mange end omvendt, så er der bare lagt meget forberedelse i sådan et kursus, så man må acceptere, at sådan som det er meldt ud, at det kommer til at blive, sådan ender det også med at være.

Så når man læser op på et Power Automate kursus i København, som man vælger at deltage i, så har man også sagt ja til, at man engagerer sig på den måde, som der er lagt op til, at der skal gøres, og man følger de anvisninger, som kurset ledes ud fra.

Er man ikke tilfreds med dette på forhånd, så må man finde sig et andet sted, og hvis man finder ud af det undervejs i kurset, så må man springe fra og finde et andet sted.

power automate kurser

Sammen er man stærke på et Power Automate-kursus

Men hvis man nu er flere på dette kursus, som der ønsker en lille ændring af den ene eller anden art, som der ved vedvarende, så kan man måske få det gennemtrumfet, hvis de andre accepterer den demokratiske ret.

Det var ikke noget, der lå i kortere, at det skulle kunne lade sig gøre, og det kan måske ikke lade sig gøre en anden gang, men der er bare bred enighed om, at kurset vil blive bedre, hvis man laver denne ændring.

Dem, der udbyder kurset, vil jo også gerne have, at deres kursister er glade for at være der, så hvis flertallet giver udtryk for, at man skal udføre en ændring, så er det måske noget, der kan lade sig gøre.

Det er ikke alt, der kan lade sig gøre, men man kan jo altid prøve sig ad at gøre og se, hvad der er muligt.

More articles