Sådan kan du bruge metalplader i din indretning

31 August 2021
Steffen Hansen

Metalplader kan bruges til mange forskellige ting, både indenfor industrien, men også i private hjem. Interiør design har altid været kendt for at være eksperimenterende, og skaber rum for vilde idéer og designs. Længe har brugte træpaller været populære, og nu er turen så kommet til metalplader. Hvis du er nysgerrig på hvad metalplader kan gør for dit hjem og dets look, så synes vi at du skulle læse denne artikel til ende – forhåbentlig bliver du inspireret.

Byg dine egne møbler

Metal kan bukkes på alle tænkelige måder. Derfor er metalplader idéelle til at bygge eksperimenterende møbler som stole og sofaer. Der er dog lige nogle ting du skal huske at være opmærksom på. Det er vigtigt at du får slebet alle skarpe kanter ned, så de ikke kan skære dig. Hvis du har kæledyr eller børn, er det en god idé at sørge for at der slet ikke er nogen skarpe kanter, men i stedet afrundede hjørne.

Beklædning af vægge og døre

En ting der stadig er forholdsvis ny indenfor interiør design, er at beklæde vægge og døre med metalplader, gerne i et rustent look, der giver en følelse af noget industrielt og/eller steampunk. Man skal dog være meget modig for at begive sig ud i denne form for indretning, men hvis man formår at gøre det rigtigt, kan man ende med at få noget helt unikt og særligt i sit hjem, som i sidste end vil inspirere andre til at turde.

Få hjælp til bearbejdningen 

Det er ikke svært at bukke metal, hvis man altså har maskinerne til det, det har de færreste og du skal derfor finde nogen der kan gøre det for det. Du finder let et firma der kan hjælpe, på Google. Hvis du f.eks. bor i Tørring kan du søge på pladebearbejdning i tørring, på Google, og så finder du hurtigt et firma der kan hjælpe.

More articles