Sådan finder du en pålidelig og kompetent maler i byen

14 February 2020
Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter en maler til at male facaden på dit hus, male dit murværk, træterrasse, skur, carport eller måske dine vægge inden for? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi forsøger at lave en lille guide til, hvordan du finder en pålidelig og kompetent maler. Der er flere malerfirmaer at vælge i mellem. Det kan derfor være svært at gennemskue og overskue, hvem der vil være bedste til at løse opgaven. Der er store forskelle på den kvalitet og service, som du kan forvente at få leveret fra maler til maler. Det kan derfor godt betale sig at bruge ekstra tid på at finde den rette maler til opgaven. Da det som regel er at arbejde, der vil bidrage til huset udstråling og forhåbentligt holde i mange år frem, er det vigtigt at det bliver udført korrekt og grundigt første gang.

Undersøg den enkelte maler i byen

Da der er mange malerfirmaer på landsplan, kan det være aktuelt at starte med at søge lokalt. Dermed støtter du også byens maler. Her kan du evt. forhøre dig rundt i dit netværk blandt familiemedlemmer, venner og kollegaer om de har haft erfaring med en maler i byen. Du kan også søge lokalt og læse om den enkelte maler. Her kan du med fordel læse de kundeanmeldelser der måtte være at finde på Trustpilot eller sociale medier, da det giver en god indikation af, hvad du kan forvente af samarbejdet. 

Indhent flere tilbud på den samme opgave

Når du har fundet et par eller flere malerfirmaer, kan du med fordel indhente et tilbud på den samme opgave. Dermed har du den bedste indikation omkring prisniveauet for opgaven. Når du får besøg af maleren, bør du overveje om du får en kompetent rådgivning i forhold til malerarbejdet. Det bør du medregne i din endelige beslutning ved valg af maler til opgaven.

More articles