Overlad opsætningen af robotplæneklipperen til fagfolk

10 marts 2021
Lotte Hindsberg

Modsat almindelige plæneklippere, der i princippet er klar til starte, lige så snart du har fået dem hjem, er der lige lidt arbejde, inden man kan sætte sig på terrassen og overlade klipningen til sin nye robotplæneklipper.

Robotplæneklipperen skal opsættes og det betyder at der skal sættes kabler ned, der fortæller den hvor der skal slås græs og hvilke områder der ikke skal. Samtidig skal der sættes en oplader op hvor robotplæneklipperen står når den ikke er ude og slår græs.

Du kan i princippet selv lægge kablerne og sætte opladeren op, men du har også mulighed for at overlade det til professionelle fagfolk som hurtigt og nemt får det gjort, så du slipper for at skulle slå græsset. Du kan læse mere om opsætning her https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/.

Tyverisikring og en robotplæneklipper

En robotplæneklipper er ikke billig og det kan virke helt forkert at lade den stå i haven, hvor den i princippet hurtigt og nemt kan blive snuppet af en tyv. Det kan du i midlertid rolig gøre for for at få robotplæneklipperen til at virke skal du bruge en kode. Du er i midlertid den eneste der har den kode. Derfor er plæneklipperen værdiløs for en tyv og man kan lade den stå ude.

Det er den samme kode du benytter dig af når du skal fortælle robotplæneklipperen, hvor ofte den skal klippe græsset og hvor mange mm græsset skal være på. Du kan også fortælle den på hvilke tidspunkt den skal slå græsset. Det kunne f.eks. være når du ikke var hjemme.

Der er ingen grund til at tænke på naboerne eller tage hensyn til dem når der skal slås græs. Maskinen er stor set lydløs og vil hverken genere jer eller naboerne. Robotplæneklipperen lades op via solceller når den står i opladeren og hvis det begynder at regne, vil den køre retur til opladeren og vendte på bedre vejr.

Flere Nyheder