Oplev en spændende fortid med port Royale 4

26 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Port Royale 4 er et nyt computerspil, som du blandt andet kan købe på Steam, og som vil give dig mange timers underholdning, tør vi godt garantere dig, hvis du er til strategispil.

Dog skal du lige væbne dig med tålmodighed alt efter, hvornår du læser denne artikel, for i skrivende stund, så udkommer spillet først i slutningen af september 2020, og det er der på nuværende tidspunkt næsten to måneder til.

Men når du så først har det i hænderne – eller på digital købeform på din gamer-PC – så vil der være meget fornøjelse at hente i dette spil, som du dykker dybere og dybere ned i det og udforsker det?

Hvad går spillet så ud på?

Jo, som vi lagde op til i overskriften, så drejer det sig om fortiden, der blevet omsat til fremragende grafik, der nok skam imponere mangen en gamer.

Omdrejningspunktet er tiden omkring piraterne i verdenshavene ved 1700-tallet, der hærgede omkring det caribiske havn.

Her forsøger man så som nybygger og guvernør at starte sit eget ophold med alt, hvad der dertil hører af kolonisering, transport, handel og meget mere.

Det er en tid, som der er beskrevet meget om i historiebøgerne, men mange detaljer bliver ofte udeladt, eller man koger mange enkeltdele ned til små nævnelser over kort tid.

Her har man taget utroligt mange historiske korrekte informationer, hvor man så kan få lov at prøve at leve, som man gjorde dengang, med hvad dertilhørende.

Dog skal man ikke følge en given historisk linje, hvor man kan være engelske, fransk eller videre nybygger, der kan skabe sig egen koloni alt efter, hvor dygtig du er til at gøre den slags.

Og bare rolig, det er ikke et kedeligt historisk spil, hvor der aldrig sker noget. Her vil være spænding lige til det sidste – og så kan du spille det igen! 

Flere Nyheder