Når du skal gøre grundigt rent i din Opel

18 December 2019
Anders Lundtang Hansen
Når du skal gøre grundigt rent i din Opel

Hvordan forestiller du dig, at du gør bedst rent i din Opel?

Er det noget med, at du lige fjerner alt det rod, skidt og affald, der er i bilen, samt at du lige tager de værste nullermænd ud og så kører den ned til bilvaskeriet og giver den en tur på en mellemdyr løsning?

Så vil det i vores øjne svare til, at du polerer en lort, for selvom den glinser lidt mere igen, så er den stadig en lort og vil snart ligne sådan en igen.

Nej, når du skal give din Open den store tur, kan du lige så godt gøre det grundigt, så der går længere tid mellem, at du skal gøre den ren – og så ender du måske endda med en Opel, der lugter lidt af at køre i ny bil.

Som det første skal du komme ned mellem sæderne på bagsædet og under fører- og passagersædet, for det er hér, at der kan gemme sig mønter, smykker og andre ting, som man helst ikke vil støvsuge op.

Jep, for i det næste punkt skal du nemlig støvsuge grundigt efter i alle kanter, helst gerne hvis du har en industristøvsuger, og hvis du ikke har det, skal du måske overlade professionelle rengøringsfolk til at gøre din bil ren.

Men mange mennesker er lidt ømme omkring deres biler, så det er helt forståeligt, hvis man vil gøre det selv.

Kan man komme til det, så skift eventuelt filtre til aircondition, tjek efter, om pærerne virker godt nok, at dækkene har det korrekt slidmønster med mere.

Måtterne kan bankes udenfor, så de også ser nye ud, og eventuelt kan man udskifte dem.

Giv bilen den store behandling i bilvasken, hvor den også får en omgang med en lakering.

På den måde skal du ikke mange gange holde din bil ved lige, men kan gøre det få gange om året – medmindre der sker noget akut.

More articles