Lækker mad på restaurant i Ribe bymidte

08 marts 2020
Astrid Pedersen
Lækker mad på restaurant i Ribe bymidte

De fleste mennesker sætter pris på en lækker restaurant oplevelse i ny og næ. Der er noget afslappende ved at droppe de mange timer over komfuret og den efterfølgende oprydning og opvask. Samtidig er det muligt at blive præsenteret for menuer og anretninger, man aldrig selv ville få hverken tid eller overskud til at kokkerere. På den måde er et restaurant besøg en inspirerende oplevelse i sig selv, og alle bør med jævne mellemrum invitere familien en tur ud og spise.

Find den lækre danske mad på Restaurant Backhaus

Centralt beliggende i Ribes idylliske bymidte finder du Backhaus – restaurant, hotel og selskabs lokaler i eet. Er du og familien på ferie i det sønderjyske, er Jyllands ældste by Ribe ikke til at komme uden om. Den gamle bydel rummer adskillige historiske bygninger med den helt autentiske stemning – og Backhaus er placeret i en af disse.

Hos Backhaus får du ikke alene lækker, dansk mad, anrettet med finesse og serveret med personlig og professionel attitude. Du får også en helstøbt oplevelse, når du sætter dig til rette i de hyggelige stole rundt om et veldækket bord og indsnuser den historiske atmosfære.

Hvad kan jeg få at spise hos Restaurant Backhaus?

Backhaus har alle de danske kro klassikere på menu kortet. Uanset om du kommer til frokost eller til aftensmad, kan du vælge imellem traditionelle danske retter fremstillet af de lækreste af sæsonens råvarer. Blandt andet har Backhaus et stort udvalg af fisk på menu kortet, for eksempel fyldt eller stegt rødspætte, torsk, sild og rødfisk.

Du kan selvfølgelig også vælge en klassisk kødret som for eksempel dansk bøf, engelsk bøf, fransk bøf, mørbrad bøffer eller husets specialitet: En Backhaus schnitzel, komplet med ærter og bearnaise sovs. Og alle retter er selvfølgelig ledsaget af enten øl eller vin i høj kvalitet.

Du kan bestille bord på http://backhaus-ribe.dk/ 

Flere Nyheder