Lad din lokale maler i Randers give væggene nyt liv

23 december 2020
Astrid Pedersen

Trænger dit hus eller din lejlighed til en klat maling – og vil du gerne selv slippe for besværet? Så kan du med fordel kontakte det randrusianske malerfirma Fruerlunds Malerfirma.

Hvordan kan Fruerlunds Malerfirma hjælpe mig?

Fruerlunds Malerfirma er din lokale maler i Randers og kan hjælpe med alle former for malerarbejde – både indendørs og udendørs. Uanset om hele huset skal have en indvendig renovering, eller du blot ønsker maling af en enkelt væg, kan Fruerlunds Malerfirma hjælpe dig med at skabe så smukke og holdbare resultater som muligt. De dygtige malere fra Fruerlunds Malerfirma er alle faguddannede og med mange års erfaring inden for indvendigt og udvendigt malerarbejde.

Fruerlunds Malerfirma har gennem årene hjulpet såvel helt almindelige bolig ejere som større offentlige institutioner, private erhvervs virksomheder og bolig selskaber med at få sat skik på lofter og vægge samt indvendigt og udvendigt træværk i huse, lejligheder og erhvervs bygninger.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Fruerlunds Malerfirma, som gerne påtager sig større entrepriser såvel som mindre opgaver i private hjem. Nå du vælger at lade Fruerlunds Malerfirma varetage maling af dit hus eller af din lejlighed i Randers kan du se frem til et flot og gennemarbejdet resultat som du kan have glæde af langt ind i fremtiden.

Fruerlunds Malerfirma er medlemmer af branche foreningen Danske Malermestre og der igennem omfattet af Danske Malermestres Garantiordning. Det betyder at du er garanteret et stykke forsvarligt udført – og særdeles holdbart – stykke malerarbejde hos Fruerlunds Malerfirma. Fruerlunds Malerfirma rådgiver gerne omkring såvel farver som materialer og valg af fremgangsmåde. Vurderes det at en fuldspartling eller opsætning af filt tjener dine vægge bedst vil Fruerlunds Malerfirma anbefale dette, og gennemføre arbejdet til UG med kryds og slange.

Du kan læse mere om Fruerlunds Malerfirma, og kontakte virksomheden for et skarpt tilbud på malerarbejde, via hjemmesiden https://fruerlunds.dk/ 

Flere Nyheder