Hvor finder jeg priser på forsendelse af pakker i Danmark?

15 September 2020
Astrid Pedersen

Hvis du ønsker at sende pakker eller andre former for forsendelse er der i hvert fald ingen grund til at betale for meget for dette. Det er altid ærgerligt at komme til at betale for meget for forsendelse af en pakke – måske fordi man uforvarende kommer til at betale for ydelser man ikke har brug for.

Derfor bør du sætte dig grundigt ind i fragtpriser fra de forskellige logistik og distributions virksomheder som tilbyder de fragt løsninger du søger. Og dette kan godt være lidt af et stykke arbejde hvis du skal hvert enkelt fragtfirmas hjemmeside igennem for at finde deres aktuelle priser.

Find Danmarks stærkeste fragtpriser på pakke.dk

Derfor kan du med fordel benytte pakke.dk – en dansk forsendelses portal hvor du kan se og sammenligne fragtpriser fra diverse udbydere af forsendelses services. Pakke.dk samarbejder med firmaer så som DHL, GLS, UPS, TNT, FedEx, JetPak, DAO, PostNord og Bring.

Det eneste du skal gøre er at indtaste data for din forsendelse i den online pris beregner på pakke.dk. Disse data inkluderer længde, bredde og højde samt vægt på din pakke, og så selvfølgelig afsenders og modtagers geografiske placering. Ud fra disse oplysninger vil pakke.dk kunne beregne fragtprisen og præsentere dig for de mest optimale forsendelses metoder med de forskellige service udbydere.

Der ud over er det også muligt for dig at bestille og betale for din forsendelse via pakke.dk samt at hente og udprinte et pakkelabel. Skal din forsendelse til et land uden for EU kan du også udfylde tolddeklarationen for din pakkes indhold online via pakke.dk. Og uanset om du ønsker pakken afhentet med fragtmand, eller om du selv vil aflevere den til afhentning i en lokal pakkeshop, kan du aftale dette med fragt selskabet samme sted.

Du kan læse mere, og finde de dagsaktuelle fragtpriser fra de mest anvendte serviceudbydere, på pakke.dk

More articles