Hvor får jeg hjælp til en gulvafslibning på Østerbro?

29 juni 2020
Astrid Pedersen

Er du glad for dine massive trægulve – men ked af hvad tidens tand har gjort ved dem? Så bør du overveje at forkæle trægulvene med en grundig og effektiv gulvafslibning. Det er nemlig meget sandsynligt at en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling er det eneste der skal til for at få dine trægulve pæne igen.

Langt de fleste trægulve kan sagtens tåle en gulvafslibning, da der er tale om en relativt skånsom behandling. Og samtidig vil langt de fleste trægulve rent faktisk blot have rigtig godt af en gulvafslibning – især hvis denne følges op med en plejende og beskyttende efterbehandling, for eksempel med sæbe, lak eller olie.

Hvordan ved jeg om mine trægulve tåler afslibning?

Som nævnt er en gulvafslibning temmelig skånsom. En gulvafslibning foregår, i modsætning til afhøvling af gulve, ved hjælp af sandpapir. Der fjernes højst et par millimeter af gulvets overflade, hvilket svarer til dybden af de skæmmende skønhedspletter, som gulvet har samlet op gennem årene. Således kan de fleste gulve sagtens holde til at blive slebet.

Er du i tvivl bør du dog rådføre dig med dit lokale gulvfirma. Bor du på Østerbro hedder det DBF Gulvservice og har til huse i Glostrup. Hos DBF Gulvservice får du den mest kompetente og pålidelige service, som tager udgangspunkt i såvel gulvets beskaffenhed som i dine ønsker og præferencer.

En DBF Gulvservice gulvmand har de stærkeste forudsætninger for præcis at kunne vurdere hvor meget – eller hvor lidt – der skal fjernes af træværkets overflade for at blotlægge et nyt og frisk lag af dit gamle trægulv. På den måde undgås det at der slibes mere af gulvet end højst nødvendigt. Og så kan dit gulv tåle endnu flereafslibninger i løbet af sin levetid.

Du kan altid kontakte DBF Gulvservice for et uforpligtende tilbud på afslibning af gulve via https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-oesterbro/ 

Flere Nyheder