Hvem skal du gå til ift. indramning af billeder?

15 March 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Har du et eller flere billeder, som du ønsker, der skal rammes ind? Så er der god hjælp at hente, hvis du opsøger professionelle. Der er nemlig firmaer i flere forskellige brancher, som kan hjælpe dig i mål. Vi prøver derfor også at hjælpe dig med at finde vej til det firma, som skal stå for din opgave med indramning. 

Hvordan vælger du et firma til indramning? 

Gå målrettet efter en glarmester 

Til en start kan du gå målrettet efter en glarmester. Tit og ofte er indramning på listen over de opgaver der udføres. Sandsynligheden er derfor også ekstra stor for, at du kan finde et lokalt glarmesterfirmaer, der kan hjælpe dig i mål. 

indramning

Hvem kan klare din specifikke opgave?

Når det kommer til indramning, så kan det være af flere forskellige ting. Det kan være alt fra plakater, medaljer, priser m.m., der skal rammes ind, så det kan komme op at hænge. Når du ved, hvad du ønsker hjælp til, så undersøg også gerne nærmere, om glarmesteren kan assistere dig. 

Hvad skal du betale for indramningen? 

En tredje ting du kan vælge ud fra er, hvad du skal betale for indramningen. For der vil naturligvis være forskel alt efter hvilket firma du vælger til at stå for arbejdet. Du kan måske også være så heldig, at du finder priseksempler på firmaers hjemmesider, så du bedre kan fornemme, hvad din opgave vil koste. 

Hvornår kan arbejdet være færdigt? 

Du kan naturligvis også vælge et firma ud fra, hvornår indramningen kan være færdig. For når først du har noget, du gerne vil have op på væggene derhjemme, så ønsker du sikkert en kort ventetid.

Med relativt få trin som disse, kan det blive en smule nemmere at finde det firma, som skal stå for din indramning. Du kan naturligvis også kigge med her: https://seglas.dk/indramning/.

More articles