Gør boligen salgsklar med hjælp fra dit lokale malerfirma

22 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at sælge din bolig? Ønsker du at optimere salgsprisen – og ville du selv sætte stor pris på et hurtigt salg? Så bør du gøre alt hvad du kan for at få boligen til at fremstå mere attraktiv over for potentielle købere. Uanset om du står for at skulle sælge et hus eller en lejlighed, vil boligen skulle præsentere sig optimalt over for disse købere i forbindelse med fremvisninger eller åbent hus arrangementer. Deltagere har ved disse anledninger nemlig kun ganske begrænset tid til at danne sig et indtryk af boligen. Og så kan dette indtryk jo lige så godt være pletfrit og skinnende.

Hvordan gør jeg boligen flot forud for en salgs procedure?

Først og fremmest er det vigtigt, at boligen fremstår ren og lækker. Det betyder, at du bør lægge en indsats i køkken og badeværelse, og sørge for at disse rum er rengjort i dybden således at de er fri for kalk, fedt, og dårlig lugt. Og så er der væggene i dit hjem. Års – eller måske endda årtiers – slitage sætter sig som pletter, skjolder og misfarvede plamager på de før så smukke og ensartede vægge, og får dem til at se nussede og snuskede ud.

Slitagen vil tydeligt fremgå i det øjeblik du fjerner villeder og reoler, som måske har hængt på væggene i årevis. Her vil du kunne se en grel forskel på væggens oprindelige farve og så på de områder, som er skæmmet af solfalming samt partikler fra tobaks røg, stegefedt og almindeligt støv og snavs. Derfor er et en rigtig god idé at få malet væggene forud for en fremvisning eller et åbent hus arrangement, således at de kan komme til at fremstå smukke og ensartede.

Du kan få hjælp til istandsættelse af boligen hos dit lokale malerfirma – læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma/ 

More articles