Find solide indbyggede postkasser online

05 April 2020
Astrid Pedersen
Find solide indbyggede postkasser online

Alle mennesker med fast bolig har en postkasse til modtagelse af brev, aviser, tryksager og andre forsendelser. Bor du i hus, står din postkasse som regel placeret ude ved vejen eller ved gaden foran din bolig. Bor du i etage ejendom eller anden form for bolig kompleks – for eksempel kollegium eller ungdoms boliger – vil postkasserne typisk stå samlet i centrale moduler i stueplan. Eller også vil postkassemoduler være indbygget i bygningens ydermur.

Hvornår har man brug for indbyggede postkasser

Indbyggede postkasser er smarte i det øjeblik man har begrænset med plads til postkasse moduler – for eksempel hvis afsatsen i opgangens stueplan er smal. Beboere og besøgende skal jo gerne kunne komme forbi, også med indkøb, cykler, barnevogne og andet. Derfor må postkasserne ikke rage alt for langt ud i rummet.

Er der ikke plads til de høje modul postkasser til ophængning, og er man derfor nødt til at bruge de lave og dybe, kan løsningen altså være at bygge dem ind i væggen. På den måde er der plads til et stort antal postkasser uden at de fylder særligt meget.

En anden fordel ved indbyggede postkasser er at de er mere solide. Dette gør, at du kan placere dine indbyggede postkasser udendørs, hvor de sagtens vil kunne tåle vejr og vind, og eventuelt hærværk eller forsøg på indbrud. Med indbyggede postkasser får du altså en på én gang praktisk og solid postkasse løsning til din ejendom.

Hvor kan jeg købe postkassemoduler til indbygning?

Hvis du ønsker dig en modul postkasse løsning til indbygning i væg eller mur, kan du finde et bredt udvalg af postkasser på Vikingposten. Vikingposten hjælper gerne med montering af postkasser, og fremstiller gerne postkasser efter særlige mål, hvis dette ønskes.

Modul postkasser fra Vikingposten er kendt for deres robusthed og høje grad af slidstyrke, og holder generelt en solid kvalitet. Se hele udvalget på vikingposten.dk

More articles