Find lækker og velduftende parfume online

14 March 2019
Astrid Pedersen

editorial

Måske tænker du ikke så meget over det i det daglige – men din duft siger meget om dig. Du bør faktisk vælge din parfume med lige så stor omhu, som du vælger dit outfit, dine accessories, din hår stil og din makeup. Duften er faktisk nærmest vigtigere end alle disse elementer til sammen, da lugtesansen kommunikerer på et underbevidst plan, og dermed sender et signal om hvem du er, før du selv får en chance for det.

En behagelig duft er alfa og omega for andre menneskers indtryk af dig. Det vil du tydeligt kunne mærke, i det øjeblik, du får valgt den helt rigtige parfume, som harmonerer med din egen duft, og som understreger det indtryk du ønsker at give.

Vælg den rette parfume – og brug den med omtanke

Derfor er det vigtigt, at du bruger den tid, der skal til, for at vælge en ny parfume. En parfume dufter ikke på samme måde på din krop, som den dufter på din venindes eller på et stykke pap, som du typisk vil få udleveret, når du snuser til parfumer i forretninger.

En parfume udvikler sig på huden i samspil med din krops egen kemi. Du bør altid teste en parfume ved at påføre den der, hvor blodårerne er tæt på huden, for eksempel på halsen. Her bør du lade parfumen sidde i minimum fire timer, førend du beslutter dig endeligt. Lad eventuelt din partner eller din veninde snuse til parfumen, når den har siddet i et par timer – på den måde kan du få andre menneskers vurdering af, hvorvidt parfumen passer til dig.

Køb din nye parfume online

Når du har fundet din nye parfume, kan du med fordel bestille den fra en online shop. Hos Sephora på nettet har du adgang til et kæmpe udvalg af parfume fra alle de kendte brands – se dem alle på sephora.dk

More articles