Find enkelt eller dobbelt altandør online

29 April 2022
Astrid Pedersen

Skal du have ny dør til din altan? Så bør du anskaffe en dobbelt altandør.

Hvorfor vælge en dobbelt i stedet for en enkeltfaget altandør?

Hvis du har pladsen, og din altan fylder tilstrækkeligt i bredden, er det en god idé at overveje en dobbelt altandør. Du vil med en dobbelt altandør kunne få meget mere ud af såvel din nye eller nyligt istandsatte altan som af det til altanen hørende rum.

Du vil opleve et markant øget lysindfald som giver nyt liv til rummet. Når du slår de to døre i din dobbelte altandør op på vid gab vil du kunne få direkte adgang til altanen og dermed optimere udbyttet af den ekstra plads.

image

Du vil kunne invitere udelivet inden for i dit hus eller i din lejlighed og lade den lune brise føre sommerens dufte gennem stuer og værelser. Og når du har gæster på besøg vil du virkelig kunne mærke hvordan en altan med en dobbelt altandør giver dig ekstra råderum – pludselig er der plads til alle!

Hvad hvis jeg ikke har plads til en dobbelt altandør?

Hvis du ikke kan afse vægplads til en dobbelt altandør, eller du kun er i besiddelse af en forholdsvis lille altan, kan du i stedet installere en altandør med blot et enkelt fag. Her bør du vælge en dør som er indfattet med glasruder fra top til bund. På den måde optimerer du lysindfaldet i dine stue eller i dit soveværelse, hvilket du også vil kunne have stor glæde af i løbet af vinteren.

Med en glas indfattet altandør får du nemlig det bedste ud af vinter halvårets sparsomme timer med sollys. Du bør selvfølgelig sikre dig at ruderne er fremstillet af isolerende glas, og at indfatningerne er tætte, så døre kan holde på varmen i din bolig og du slipper for træk. Dette gælder uanset som du køber en dobbelt altandør eller en enkeltfaget model.

Du kan finde et stort udvalg af alle altandør modeller i den online shop på Klarfonster.se.

More articles