Find din indre ro og åndelighed på kristent opholdssted

05 December 2019
Astrid Pedersen
Find din indre ro og åndelighed på kristent opholdssted

I disse højteknologiske og materielle tider, er religion ikke noget, man som kristen går og skilter med. Mange kristne føler, at de skal gemme deres tro og åndelighed lidt væk til fordel for de mere verdslige og sekulære værdier. Måske er du en af dem, som har fundet svaret i evangeliet, og som gerne vil leve i nåden under troen på opstandelsen og treenigheden uden at føle dig flov eller fordømt af din omverden. Dette kan som sagt godt være rigtigt vanskeligt i det daglige. Men så kan du eventuelt prøve med et ophold på et refugium, hvor der er plads til både dig og til din tro.

Mikkelsbakke Refugium – refugiet for dig, som søger fordybelsen og nærværet med din Gud

Ønsker du i blot en uge eller fjorten dage at være omgivet af mennesker, som forstår din position og deler din tro og din livs filosofi, kan du med fordel vælge Mikkelsbakke Refugium. Hos Mikkelsbakke Refugium vil du blive mødt med åbenhed og glæde, uanset om du er protestant, katolik, episkopal, baptist, presbyterianer eller tilhører en anden gren af den kristne tro. Mikkelsbakke Refugium repræsenterer nemlig et økumenisk samfund, hvor de deltagende samles i deres forenede tro på frelsen og nådegaven uanset kristen retning.

Når du vælger Mikkelsbakke Refugium som kristent opholdssted, kan du være sikker på at du får både plads og rum til at fordybe dig, som du lyster. Uanset om du har til hensigt at hengive dig til seriøse bibel studier, eller om du blot ønsker fred til at meditere eller filosofere over tilværelsens åndelige og eksistentielle spørgsmål, kan du bruge dit ophold på Mikkelsbakke Refugium som du lyster. Der vil altid være tid til snak og samtale – og alle måltider foregår i fællesskab med andre beboere.

Du kan læse mere om Mikkelsbakke Refugium på mikkelsbakke.dk

More articles