Find din elektriker i Næstved

09 marts 2021
Astrid Pedersen

Som boligejer har du brug for god kontakt til autoriserede fagfolk i forbindelse med el og VVS opgaver i hjemmet. Disse må du nemlig ikke løse selv – i hvert fald ikke hvis det involverer arbejde på de faste installationer.

Derfor er det en god idé at have kontakt til en dygtig autoriseret elektriker eller el installatør i lokal området. Og er du bosat i det sydlige Sjælland kan du med fordel vælge El Og Teknik som din elektriker i Næstved.

Hvem er El Og Teknik?

El Og Teknik er resultatet af en sammensmeltning mellem de tre selvstændige virksomheder A&O Carstensen, El-firmaet Lodal og Tappernøje El. Selv om virksomhederne nu fungerer som én samlet organisation er hovedvægten stadig lagt på den gode lokale service til omegnens bolig ejere, landbrug og erhvervs virksomheder samt offentlige institutioner og bolig foreninger.

Samlet har virksomhederne gennem El Og Teknik styrken og størrelsen til at løfte alle typer opgaver uanset omfang. Med godt tredive medarbejdere, som fagligt omfatter såvel installatører, montører og teknikere som administrativt personale, fleksjobbere, elever og lærlinge kan El Og Teknik træde til i en hver sammenhæng som involverer elektriker og installatør arbejde.

Ingen opgave er for stor eller for lille for El Og Teknik som gerne hjælper dig med at trække et nyt kabel til strøm udtag i din stue, og også gerne stiller kompetencer og arbejdskraft til rådighed i forbindelse med større entrepriser og bygge projekter.

Du kan altid regne med et helt formidabelt service niveau og et stykke professionel elektriker arbejde når du vælger El Og Teknik som din el installatør i Næstved. El Og Teknik sætter en stor ære i at aflevere et stykke forsvarligt og vel udført arbejde hver gang.

Du vil opleve at være i tæt dialog med din elektriker fra start til slut. Og med El Og Teknik til hjælp får du installationer som kan holde i mange år. Du kaj læse mere, og kontakte El Og Teknik, via hjemmesiden eogt.dk

Flere Nyheder