Find det bedste transportfirma på Sjælland

27 August 2020
Astrid Pedersen

Står du som bygherre eller entreprenør for at skulle gennemføre et større bygge eller anlægs projekt? Så har du brug for en aftale med en dygtig vognmand eller med et transportfirma som kan hjælpe med logistikken i forbindelse med entreprisen.

Hvem er DSV Transport A/S?

DSV Transport A/S er dit transportfirma på Sjælland. DSV Transport A/S har hovedsæde i Roskilde men kører over hele Sjælland og også gerne til Jylland, Fyn, Lolland og Falster.

Som entreprenør og transportfirma kan DSV Transport A/S tilbyde stor logistisk erfaring baseret på mange års virke i vognmands branchen. Du kan således altid få skræddersyet en transport og logistik løsning som passer præcis til dine behov uanset om du agerer inden for bygge og anlægs branchen eller asfalt og beton industrierne.

DSV Transport A/S leverer bygge materialer og grus til byggepladsen og håndterer bortskaffelse af bygge affald, lige som virksomheden gerne hjælper med udlejning og transport af containere af alle typer og i samtlige størrelser. DSV Transport A/S har sin erfaring fra mere end fyrre år i branchen og har medvirket ved bygningen af den københavnske Metro og den århusianske letbane, ved opførelsen af Storebælts og Øresunds forbindelsen, og ved udvidelsen af Københavns Lufthavn.

Derudover er DSV Transport A/S leveringsdygtig i diverse former for bygge og opfyldnings materialer så som grus, granit, sand, sten, skærver og lignende – og er selvfølgelig i besiddelse af de fornødne godkendelser og certificeringer til håndtering og levering af disse.

Det samme gælder for bortskaffelse af jord og håndtering af såvel ren som forurenet jord. Her kan du trygt regne med DSV Transport A/S’ ekspertise og kompentence når der skal udarbejdes planer desangående. Og selvfølgelig overholder DSV Transport A/S alle lovkrav på dette område, hvilket er din sikkerhed for at jorden håndteres ifølge reglerne.

Læs mere om DSV Transport A/S på dsvtransport.dk

More articles