Får man altid den samme gulvafslibning i Hillerød?

12 April 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som trægulvsejer i Hillerød kan man sagtens spekulere på, om den gulvafslibning, man lige har fået foretaget derhjemme, også kommer til at være lige så flot næste gang, man skal have slebet gulvet ned.

Man siger som bekendt, at ikke to gulve er ens, og derfor skal man heller ikke vælge et gulvafslibningsfirma, der stiller en fast kvadratmeterpris, for man kan sjældent vide på forhånd, hvor grundig og dybdegående en gulvafslibning man skal igang med, før man er på pletten – hellere et godt resultat end alt for billigt, selvom en billig pris og god kvalitet godt kan hænge sammen!

På samme måde kan dit gulv i Hillerød have været udsat for skader, ridser og lignende mellem din seneste gulvafslibning og den, du vil have foretaget senere på et aftalt tidspunkt, eller når du føler for, at gulvet trænger igen.

Her kan det tænkes, at håndværkerne skal lave en mere dybegående gulvafslibning, eller man kan forestille sig, at man kan nøjes med en såkaldt letslibning.

Men du kan altid være sikker på, at effektiviteten er i top, og at resultatet altid vil være tilfredsstillende i forhold til de krav og forventninger, du har til gulvafslibningen.

Kan du så regne med, at det er den samme eller de samme gulvafsliber(e), der kommer ud næste gang, når du har haft et godt resultat med en gulvafslibning og derfor ønsker den foretaget af samme firma?

Det er helt forståeligt, at du føler, du gerne vil have de samme mennesker indover, fordi du var så tilfreds med det seneste resultat, men det er ikke sikkert, det lige er dem, der bliver sendt ud til dig næste gang, medmindre det direkte bliver aftalt.

Måske har de travlt med en anden opgave eller har fri den dag. Det skal svare sig bedst muligt for firmaet, hvem der udfører opgaven.

Men du kan altid være helt sikker på, at uanset hvem der kommer ud til dig for at slibe gulvet ned, så bliver det gjort helt perfekt.

More articles