Få hjælp til mentale problemer hos din psykolog på Frederiksberg

31 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

De fleste mennesker oplever en eller flere gange i løbet af deres liv at befinde sig i en eksistentiel krise. Denne kan affødes af mange forskellige faktorer.

Det er således meget naturligt at man oplever en krise i forbindelse med sorg, for eksempel efter et dødsfald i familien, en hård skilsmisse, eller sågar en fyring. En sorg reaktion kan ligne en depression på mange måder, og det kan være endog særdeles svært at se lyset for enden af tunnellen.

Heldigvis er det ikke umuligt at komme helskindet – og måske endda stærkere – ud på anden anden side af en sådan krise. For nogle mennesker gælder det blot at de har brug for en hjælpende hånd. Og en sådan kan du finde hos en psykolog.

Kom sikkert gennem din krise med hjælp fra en psykolog

Når du opsøger en psykolog vil du blive mødt med indlevelse, forståelse og varme. En psykolog vil altid tage dine problemer alvorligt – også dem, du ikke føler at du kan diskutere med dine venner eller familiemedlemmer.

psykolog frederiksberg

Uanset om din krise skyldes sorg, stress, eller måske en angst lidelse, kan din psykolog hjælpe dig med at komme igennem den. Hos en psykolog vil du opleve at blive taget alvorligt, samtidig med at du vil blive udfordret på dine overbevisninger. Det gælder både dem du har om din omverden, og dem du nærer om dig selv.

Du vil få mulighed for at vende alle problemstillinger grundigt, og for at sætte ord på de ting der tynger dig. Og du vil kunne få hjælp til at genfinde din indre styrke så du kan bygge dit selvværd op på ny.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Frederiksberg?

Er du på udkig efter en autoriseret psykolog på Frederiksberg kan du finde hvad du søger hos Lars Bjarnø. Bestil tid til din første session på larsbjarno.dk.

Flere Nyheder