Få dit levende trægulv tilbage med en effektiv gulvafslibning Holbæk

30 September 2018
Astrid Pedersen

editorial

Hvis der er lagt trægulv i dit hus, og du eventuelt selv har stået for at få det lagt får et antal år siden, ved du også, hvordan det så ud fra nyt. Valgte du for eksempel en behandling med sæbe eller lud, var det med stor sandsynlighed fordi du ønskede at opnå det smukke, lyse look, som er på mode i inden for bolig indretning. Et sæbebehandlede trægulv er også fantastisk flot at se på – det kan lyse et helt rum op – og den silkematte overflade er en fornøjelse at betræde. Men al den skønhed kommer med forpligtelser, og et sæbebehandlet gulv kræver utrolig meget vedligeholdelse. Samtidig er det også den gulvtype, som er mest udsat og sårbart over for almindeligt slid. En hverdag med børn, kæledyr, og møbler, som flyttes, kan være hårdt for selv det mest massive trægulv. Og forsømmer du den regelmæssige pleje og behandling af dit sæbebehandlede trægulv, bliver det meget hurtigt trist og grimt at se på.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Når først sliddet manifesterer sig i misfarvninger, ridser og skrammer, som får gulvet til at fremstå uensartet og snavset, er det på tide at kontakte et gulvfirma, som kan hjælpe dig med at genskabe det smukke og jævne trægulv. Med en gulvafslibning – og efterfølgende efterbehandling – kan dit trægulv komme til at stå som nyt igen. En gulvslibning er skånsom for gulvet, og der fjernes højst to millimeter af overfladen. Dette er dog fuldt tilstrækkeligt til, at slidspor, skjolder og solfalming forsvinder, og gulvet får sit smukke og ensartede look tilbage. Med en passende efterbehandling vil du nærmest ikke kunne genkende dit trægulv, hvis du er blevet vant til at se på et slidt og mat gulv.

Du kan finde en professionel gulvmand, som kan forestå gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv, på Gulvkanonen.dk

More articles