Få professionel hjælp til at tage din virksomhed til nye højder i forhold til bæredygtighed

11 maj 2020
Emilie Jacobsen

Drømmer du om at skabe en bæredygtig virksomhed, har du sikkert allerede gjort rigtig meget for at komme i mål med det. Du ser sikkert på CO2-aftrykket i forhold til alt, hvad du anskaffer til virksomheden. Det er rigtig godt, at du allerede er så opmærksom på det, men det er meget muligt, at du har brug for hjælp til lige at komme det skridt videre. Det kan være svært at gøre på egen hånd, og der kan det derfor være rigtig rart, at du kan få nogle andre til at hjælpe dig. 

Der findes faktisk firmaer, der har specialiseret sig i rådgivning cirkulær økonomi. Et af de firmaer er bluetree.dk. De har stor erfaring på området og kan derfor virkelig give dig en professionel og specifik rådgivning i forhold til, hvordan du skal gribe arbejdet med bæredygtighed an i lige præcis din virksomhed. 

Både i nyopstartede og etablerede virksomheder kan det være rart for dig, at du har mulighed for at få rådgivning til det. I en nyopstartet virksomhed handler det selvfølgelig om, at du har en hel masse, som du skal finde ud af, samtidig med at du skal opbygge en kundebase. Det kan være meget stressende på en gang. Derfor er det virkelig rart for dig, at du kan få al den hjælp, du kan få, så du kommer bedst muligt fra start. Det gælder selvfølgelig også i forhold til bæredygtighed. 

I en etableret virksomhed handler implementeringen af øget bæredygtighed selvfølgelig i højere grad om, at du skal skabe nogle nye vaner i virksomheden. Du er vant til, at det hele kører på en bestemt måde, men nu skal du til at gøre nogle ting på en anderledes måde. Det kan også være svært, og det kan derfor også være rigtig rart, at du får hjælp og rådgivning til den del af processen. 

Flere Nyheder