Et krancertifikat kan give dig nye jobmuligheder

04 juli 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Vil du gerne have et andet job, er det en god ide, at du ser på, hvordan du kan få nogle kompetencer, der kan hjælpe dig til at få det. Det kan for eksempel være ved, at du tager et krancertifikat. Det er en kompetence, der kan bruges i en lang række forskellige former for jobs. Det vil derfor være oplagt for dig, at du tager sådan et, hvis du gerne vil forbedre dine jobmuligheder. 

Det tager faktisk hverken lang tid eller koster mange penge at tage et krancertifikat. Det skyldes, at det er et kursus, der henvender sig til dig, der er ufaglært eller faglært. Det tager kun ti dage at lære at føre en kran på mellem 8 og 30 meter, og det koster kun lidt over 1200 kroner. Hvis det er noget, som du kan se dig selv gøre, vil det derfor bestemt være muligt for de fleste at finde de penge og at få lov til at holde fri, så du kan tage kurset. 

Hvis du har et job nu, hvor det ville give mening for dig at føre en kran, kan du prøve at høre din chef, om du kan få fri med løn, og at de vil betale for kurset for dig. Det vil jo være guld værd for dem også, at du kan varetage andre jobs i virksomheden.

Krancertifikat

Tag nemt et krancertifikat i nærheden af, hvor du bor 

Der findes flere forskellige steder rundt om i landet, hvor du har mulighed for at tage et krancertifikat. Bor du i Syd- eller Sønderjylland, kan du for eksempel tage et krancertikat på EUC Syd. De har flere forskellige lokationer i regionen. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan det foregår, når du tager et krancertifikat, er du også altid velkommen til at kontakte dem. De kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er det rette i forhold til dit arbejde. 

Flere Nyheder