Effektive lokkemidler til din fritidsjagt

26 September 2019
Sara Mortensen

editorial

Er du hobbyjæger, og mangler du lokkemidler til din fritidsjagt? Så læs med her! Hos XtraGrej.dk finder du et bredt udvalg af lokkemidler, hvad enten du skal ud og fange råbukke, vildsvin, ræve – eller noget helt fjerde.
 
Prøv eksempelvis ægte bøgetjære, udvundet fra bøgetræer. Dette lokkemiddel er ideelt til de større klovbærende vildttyper som eksempelvis råbukke, men også til vildsvinejagt. Dette lokkemiddel er særdeles virksomt, og du kan både sprøjte og smøre tjæren på træstammer og sten, hvorefter det vil afgive en intens og kraftig duft. 
 
Prøv også et lokkemiddel med en lugt af syntetisk dyreurin. Du kan anvende dette middel på forskellige måder, og det leveres i sprayflasker på 100 ml.
Du kan vælge at spraye kraftigt på buske og/eller træer i et afgrænset område, men du kan også udlægge sporstier ved at påføre midlet under dine sko. Urinduften gør dyrene nysgerrige, og de vil herefter tiltrækkes. Midlet er yderst effektivt.
 
Skal du på rævejagt, så prøv den smarte “Flextone Lokkehale” fra “Wildgame Innovations”. Den er specielt udviklet med henblik på at tiltrække dyr, og du kan overveje at bruge den i kombination med et såkaldt lokkekald. Pelsen minder om kaninpels, og ved at tænde produktet vil lokkahalen både ryste og rotere. Med lokkahalen medfølger en smart pind, og med denne vil du også kunne bruge produktet i eksempelvis højere græs. Du skal blot bruge to AA-batterier – og så er du klar til jagt!
 
En saltpasta er faktisk det samme som sliksten, og er velegnet til klovbærende vildt. Påsmør sten, stammer og stubbe over et større område, hvorefter du hurtigt vil se dyrene flokkes. Saltpastaen fås med forskellige dufte.
 
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt XtraGrej.dk – her sidder dygtige og erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe.

More articles