Det kan være svært at lukke en kropsterapeut nært ind

28 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Det kan være svært at lukke en kropsterapeut nært ind

En kropsterapeut kan afhjælpe dig med mange mange skavanker fra de ting, der har sat sig i lås i din krop til, hvis du går og har det dårligt i sindet eller oplevet problemer på andre fronter.

Et af de gode steder af den slags er hos https://xn--denbldr-ixa6o.dk/ 

Det er ikke alle terapeuter, der er lige gode, men sådan er det jo også med læger, og heldigvis har man da frit lægevalg herhjemme, og det samme gælder jo med at vælge en terapeut, for selvom mange andre af ens venner og bekendte kan anbefale en given en, så er det jo ikke sikkert, man oplever det positivt med samme terapeut, som andre har gjort det.

Ikke to mennesker er jo ens, og det samme gælder med terapeuter, så det handler om at finde en, som man passer godt sammen med, for der kommer jo til at være nær kropskontakt ofte.

Og selvom det ikke handler om noget seksuelt eller erotisk, og man godt ved, at berøringerne skal være til for at hjælpe en, så kan det være svært at lukke den terapeut tæt ind under huden på en.

Det er jo forskellige fra person til person, om man bare kaster sig op på briksen med det samme og er klar til at modtage behandling, eller om man er lidt tilbageholden med den slags.

Måske har man endda brug for nogle forudgående samtaler om, hvad behandlingen skal gøre, hvordan den kommer til at foregår med videre, så man ikke bliver overrasket undervejs i forløbet.

For selvom den behandling måske gavner dig, så skal du jo føle dig tryg ved det og slappe af, og det kan den gode kropsterapeut også godt regne ud, så det handler om at skabe nogle gode rammer og omgivelser, hvor klienten kan falde til ro og føle sig hjemme.

Flere Nyheder