Den dør skal bare lukkes!

28 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

Det kan virke såre simpelt at huske, og der er endda nogle, der husker det hver gang, hvorfor man skal huske at sige det til dem, når de ikke behøver at gøre det.

Men der er lidt for mange, der glemmer at gøre det, så det vil nok være værdsat, at vi lige gentager det for dig:

HUSK AT LUKKE DEN DØR!

Vi kan bruge den velkendte joke med, at du jo ikke er født i et S-tog, hvor dørene lukker af sig selv, så du skal huske at lukke døren efter dig.

Man kan sige, at hvis du ikke får andet at vide, så bør man som udgangspunkt lukke den dør, for alt andet ser bare sløset ud, og så forventer folk nok, at det bare er noget, som man gør uanset hvad.

døre

Derfor skal døren lukkes

Hvis man er mange, der skal gå gennem den dør, så giver det selvfølgelig mening, at det er den sidste person, der lukker døren, og man skal ikke antage, at der kommer flere mennesker, medmindre man tydeligvis kan se det.

Og man lukker døren, fordi man ikke vil have gennemtræk, at kæledyr ikke skal stikke af eller flere andre årsager, hvoraf nogle af dem kan forekomme samtidig.

Sådan en simpel ting som at glemme at lukke døren kan så gøre, at man skal rende efter en kat resten af dagen, som der er løbet væk – og måske skal den efterlyses over flere dage!

Det kan også blive virkelig uheldigt, hvis man glemmer at lukke døren, for det kan være hoveddøren, som der skal smække af sig selv, så den låser.

Men måske fik man ikke skubbet døren nok i, så den lukkede helt, og man hørte heller ikke efter, om der kom den velkendte “klik”-lyd fra den, som den plejer at give, når den lukker.

Derfor er det så vigtigt at lukke den dør!

Flere Nyheder