Cembrit eternit – den billige tagpladeløsning

27 August 2020
Astrid Pedersen

Mangler du billig og oldbar tagbeklædning? Så kan du med fordel prøve det populære Cembrit eternit.

Hvad er Cembrit?

Cembrit er både navnet på et produkt og navnet på den producent som fremstiller dette. I daglig tale bruges ordet Cembrit om præfabrikerede bygge materialer i fiber cement – et stærkt, modstandsdygtigt og forholdsvis billigt materiale til anvendelse i forbindelse med eksempelvis beklædning af indvendige vægge og vindspærreplader til bygnings konstruktioner. Du kan også få Cembrit som tagplade produkt – her kaldes produktet Cembrit eternit og er særligt designet og udviklet til at fungere som tag beklædning.

Cembrit eternit tagplader er, i modsætning til fordums eternit plader, fremstillet uden brug af asbest men har bevaret sine brandsikre egenskaber. Af yderligere fordele ved anvendelse af Cembrit eternit er at materialet er ganske vedligeholdelses frit og dertil har en utroligt lang levetid.

Fiber cement giver mikro organismer så som alger, svamp og lav meget ringe vækst betingelser, og Cembrit eternit beskytter også imod indtrængende fugt. Således er taget beskyttet imod frost sprænginger, svamp og andre gener forbundet hermed, og giver samtidig et bedre indeklima.

Sluttelig er fiber cement fremstillet på basis af 100% naturlige ingredienser nemlig vand, cement, fibre og mineraler. Og du kan roligt regne med at et tag fremstillet af Cembrit eternit kan holde til selv de mest harske danske vejrlig.

Hvor kan jeg købe Cembrit eternit?

Hos Lavpris Træ A/S finder du i den online shop et stort og varieret udvalg af Cembrit eternit tagplader i forskellige størrelser. De slidstærke tagplader af Cembrit eternit er fremstillet som bølgeplader hvilket er langt det smarteste design til tagplader som skal anvendes i forbindelse med beklædning af taget på eksempelvis udhuset, den overdækkede terrasse, eller carporten.

Du kan læse mere om Cembrit eternit, og kontakte Lavpris Træ A/S direkte via firmaets hjemmeside lavpristrae.dk

More articles