Boligadvokat: Spørg gerne en gang for meget end for lidt

04 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en boligadvokat kan man godt være ræd for er sådan en type, der synes, der er en hierarkisk forskel på klienterne og ens udførsel af hvervet, forstået på den måde, at vedkommende tror, at en længere uddannelse har gjort personen til et bedre og højerestående væsen end andre.

Det er da heldigvis ofte lidt af en fejlopfattelse, der nok beror sig på en gammeldags opfattelse, hvor der bestemt var store skel mellem rig og fattig også i Danmark.

Her mængede advokater sig ikke med pøblen, og det var kun det bedre borgerskab, der havde råd til at hyre en god advokat, mens alle andre mere eller mindre måtte sejle deres egen sø.

Nu om dage har de fleste råd til en god boligadvokat også, og man kan sagtens få en billig boligadvokat, der leverer et topkvalitesprodukt, uden det kommer til at slå bunden ud af dit budget, tømme opsparingen eller efterlade dig med støv i din pengepung.

Vi lever nemlig heldigvis i en anden verden, hvor det er kunden, der har ret, og ikke kunden, der skal være lykkelig for, at advokaten overhovedet gider snakke med en.

Så hvis advokaten var en arrogant skiderik, så ville det sende ringe i vandet på en måde, så det både ville hedde sig på nettet, blandt folk i almindelighed og måske endda i medierne, at vedkommende som boligadvokat ikke er til at samarbejde med.

Skal du være på den helt sikre side med at finde en perfekt boligadvokat, så skal du vælge https://eboligadvokat.dk/

De ved, hvor vigtigt det er at have et godt omdømme og et fint ry, og det kommer ikke mindst af at gøre kunderne glade, og den slags kommer man ikke til ved at være hovski-snovski og tro, man kan føle sig bedre end andre.

Samarbejdet skal foregå et grundlag med fælles respekt.

More articles