Beskyt dit og familiens hus med et overvågningskamera

07 juli 2022
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark meldes hver eneste år om titusindvis af indbrud eller forsøg på indbrud i private boliger.

Det at blive udsat for et indbrud i sit eget hjem er en oplevelse som trækker dybe spor, både hos børn og voksne. Ud over det at man måske mister værdifulde ejendele i forbindelse med indbruddet, vil man typisk ikke kunne føle sig tryg i sin egen bolig i lang tid fremover.

Mange mennesker, som har været udsat for indbrud, beretter om denne følelse af utryghed. Selv om låsene er blevet skiftet kan de have svært ved at forlade hjemmet af frygt for at situationen skulle gentage sig. Og det kan være ekstra svært at putte børnene om aftenen – for hvad nu hvis tyven kom igen?

overvågningskamera

Beskyt din bolig mod indbrud og tyveri

Hvis du ikke ønsker at være en del af den kedelige statistik, og samtidig gerne vil beskytte familiens hjem mod indbrud, er der masser af lavt hængende frugter som er lige til at plukke.

Du kan for eksempel lægge ud med at skifte samtlige låse i boligen ud med mere sikre og moderne af slagsen. Derpå kan du installere et alarm system, som på én og samme tid varskor naboerne, alarmerer vægter centralen, og stresser tyveknægtene. Og hvis du for alvor vil flytte nålen hvad angår indbrudssikring, kan du med stor fordel opsætte videoovervågning indendørs og udendørs.

Hvad kan jeg vinde ved at lade mit hjem videoovervåge?

Med videoovervågning får du flere fordele. Først og fremmest vil du med synligt opsatte overvågningskameraer uden for dit hus, ledsaget af tydelig skiltning, kunne skræmme de fleste tyveknægte væk. Og der ud over vil de knivskarpe optagelser fra såvel udendørs som indendørs videoovervågning kunne levere sublim dokumentation til politiet.

Du kan finde alt hvad du skal bruge til opsætning og installation af videoovervågning på dkkamera.dk.

Flere Nyheder