Berig din bolig med et lækkert laminatbord

06 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal familien have nyt spisebord? Så bør du overveje at vælge et med en bordplade i solid og slidstærk laminat.

Hvorfor skal jeg vælge et laminat spisebord?

Der er mange gode grunde til at vælge et laminatbord som spisebord. Først og fremmest får du med et laminatbord er endog særdeles robust og slidstærkt bord, som du og hele din familie kan have glæde af i mange år.

En bordplade af laminat kan tåle ale de tæsk, som et spisebord bliver tildelt i løbet af hverdagen. Den hårdføre overflade tåler nemt rengøring, og der skal rigtig meget til førende den får skrammer og ridser.

I modsætning til eksempelvis et egetræs bord skal bordpladen på et laminat spisebord ikke konstant behandles med sæbespåner for at fremstå smukt og ensartet i overfladen. Du skal ikke slibe et laminatbord – og du vil sagtens kunne lade unger sidde og tegne eller male ved bordet uden at skulle frygte at bordpladen tager varig skade.

image

Bordpladen på et laminatbord rengøres nemt ved hjælp af en let opvredet klud, eventuelt tilsat lige universal rengøringsmiddel. Der skal faktisk ikke mere til for at holde bordet flot. Og så kan du selv vælge hvilke typer ben der skal pryde dit laminat spisebord.

Find det perfekte laminatbord hos Hipstory Copenhagen

Hvis du er på udkig efter et billigt laminatbord, som både er flot og funktionelt, kan du finde hvad du søger hos Hipstory Copenhagen. Hipstory Copenhagen har igennem mange år solgt plankeborde, sildebensborde og laminatborde til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Hos Hipstory Copenhagen finder du et tort og velassorteret udvalg af lækre borde i mange forskellige størrelser og udformninger. Og ønsker du et bord fremstillet efter individuelle mål, kan Hipstory Copenhagen med sikkerhed også være behjælpelig.

Du kan læse mere, og se de smukke håndlavede laminatborde, på hipstory.dk.

More articles