Bådudstyr til klargøring og vedligeholdelse af båd

20 October 2022
admin

editorial

Ferien er en tid til at fejre og tilbringe tid med familie og venner. For mange mennesker omfatter dette også at tilbringe tid på vandet. Uanset om du er en erfaren sejler eller om det er første gang, du er ude på åbent vand, er det vigtigt at sikre, at din båd er klar til ferien.

Hvad skal jeg bruge ombord på båden?

Her følger nogle vigtige ting, som du skal bruge for at gøre din båd klar til en dag (eller flere dage) på vandet:

1. Redningsveste – Selv om antallet af dødsfald ved drukneulykker i forbindelse med privat sejlads i Danmark er faldet inden for de seneste år, er det stadig vigtigt altid at bære redningsvest, når man sejler i båd. Sørg for, at du har nok redningsveste til alle om bord samt til børn, der ikke er stærke svømmere.

2. Brandslukker – En brandslukker er et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr til enhver båd. Sørg for, at du har en, der er godkendt af kystvagten, og at alle om bord ved, hvordan den skal bruges.

bådudstyr

3. Bådregistrering – Sørg for, at din båd er korrekt registreret hos de relevante myndigheder. Dette vil sikre, at du overholder statens love, og at du er dækket af en forsikring i tilfælde af en ulykke.

4. Bådforsikring – Apropos ulykker, så er det vigtigt at have en bådforsikring, hvis der skulle ske noget, mens du er ude på vandet. Din ejerskifteforsikring dækker muligvis ikke skader, der opstår, mens du sejler, så sørg for at tjekke med dit forsikringsselskab for at se, om du har brug for en separat bådforsikring.

5. Køleboks – En køleboks er et must til enhver dag på vandet. Det er et godt sted at opbevare snacks og drikkevarer, og det er også praktisk, hvis du skal opbevare de fisk, du fanger!

Find billigt bådudstyr i høj kvalitet hos Marinelageret i Sønderborg.

More articles