Arrangér en polterabend I sent vil glemme – tag på fodboldrejse til Barcelona

01 september 2021
Emilie Jacobsen

Skal en af dine venner snart giftes? Og er han vild med FC Barcelona? Så er det oplagt at invitere ham med på en fodboldrejse til Barcelona, hvor I kan se holdet spille på hjemmebane. Det vil helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse – også selvom I ikke får skudt med paintballpistoler eller klædt ham ud i et kokostume og trukket rundt med ham på Strøget. I stedet vil det være en stille og rolig rejse, hvor I får mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen som venner. Noget, der sikkert kun bliver mindre af, når han bliver gift og måske snart får børn. 

Du behøver ikke at stå for det hele selv, når I skal til på fodboldrejser til FC Barcelona. Faktisk kan du vælge at booke alt gennem rejsebureauet fodboldpakker.dk. De har specialiseret sig i at arrangere fodboldrejser, hvor der er styr på alt. Det gælder både flybillet, hotel og ikke mindst billet til kampen. Derfor skal I altså bare vælge, hvilken kamp I gerne vil se. 

Vælg en fodboldpakke, hvor der er tænkt på alt 

Når du rejser med fodboldpakker.dk, har de virkelig tænkt på alt i forhold til, at I kan få en god oplevelse. Ikke nok med, at de har sørget for fly, hotel og billetter til kampen, har de også sørget for, at I får adgang til en lounge med mad og drikke, at I får en folder,  der guider jer til de mest populære turistattraktioner, og at I får en forsikring ved både aflysning og flytning af kampen, og hvis der skulle være et udbrud af Coronavirus. Derfor er I altså rigtig godt dækket ind, når I rejser med dem. 

I har mulighed for at vælge mellem en fuld pakke og en premium pakke, når I rejser med fodboldpakker.dk. Forskellen på de to er, hvilket hotel I kommer til at bo på. Vil I bo på et lidt lækrere hotel, skal I altså vælge Premium pakken. 

Flere Nyheder