Få rabat på din næste lydbog

06 August 2018
Kristine Wiese

editorial

Der er intet bedre end at fordybe sig i en god bog – uanset om det er fantasy, krimi eller biografier. 
De fleste danskere har dog et liv, hvor det er begrænset, hvad der er af tid til at sætte sig med en fysisk bog og læse. Det er her, lydbøger kommer ind i billedet. Mofibo er den perfekte mulighed for dette. Du kan have Mofibo som app på din smartphone, og på den måde kan du nemt tage din lydbog med overalt – når du pendler i toget, når du løber en tur, eller når du bare sidder derhjemme og slapper af. 
På Mofibo kan du finde stort set alle bøger. Det er den perfekte måde til at komme i gennem en masse bøger, selvom du er træt i hovedet og ikke orker at læse i en fysisk bog.
Lydbøger er også en rigtig god løsning for ordblinde. Ordblindhed nedsætter læsehastigheden, og det kan derfor tage lang tid at komme gennem en fysisk bog. Med en lydbog når man hurtigere gennem flere bøger, som man ønsker at læse.
Hos rabatkodeautomaten.dk kan du finde diverse rabatkoder. Med en Mofibo rabatkode, kan du gratis komme i gang med at lytte til tusindvis af lydbøger. Som kunde kan du altid afmelde Mofibo igen og komme tilbage en anden gang. Dette er den perfekte mulighed for at kunne lytte til bøger i de perioder, hvor man har tid og overskud. 
Der er også god mulighed for at få trænet sit engelske ordforråd, da man kan lytte til bøger på engelsk. Det kan især være en god idé at lytte til bøger på engelsk, som man i forvejen har hørt på dansk. På den måde kender man allerede historien og kan koncentrere sig mere om sproget. 
Hvis Mofibo lyder som noget for dig, så gå ind på rabatkodeautomaten.dk og kom i gang med din gratis prøveperiode med det samme.

More articles