En boligadvokat kan også have det sjovt

04 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvordan forestiller du dig, at en boligadvokat arbejder?

Du tænker nok på sådan et slipsedyr, der er meget politisk korrekt og ikke har en flig af støv eller misligeholdelse over sig, hvor alt samtidig er symmetrisk – og mangler en masse personlighed.

Vedkommende har formentlig også taget den direkte vej fra skolen og været et rent dydsmønster for ikke at sige en nørd i timerne, hvor det eneste, der talte, var topkarakterer og ikke havde et socialt liv ved siden af end det, vedkommende var forpligtet til.

Senere gik det hånd i hånd med advokatuddannelsen, hvor vedkommende så valgte at blive specialiseret som boligadvokat og i dag tjener hyren, selvom han måske begår sig som en del af billige boligadvokater, så stort set alle mennesker kan få råd til den slags ydelser.

Den slags er man bestemt glad for som kunde, for man forventer jo en retskaffen person, som man kan stole på og har styr på sagerne end en person, der måske lugter af daggammel fest, har glemt sine ting og er lidt glemsom med, hvad man aftalte.

Men selvom man er glad for hjælpen og forventer, at boligadvokaten skal være sådan, så kan man ikke lade være med at tænke, når vedkommende ikke lytter, at sådan en da må være lidt kedelig.

Det er sikkert noget med at løse kryds og tværser derhjemme, se nogle kedelige dokumentarfilm og så tidligt i seng, og det vildeste, der sker, er måske et ekstra glas rødvin fredag aften.

Men her skal man ikke tage fejl, for selvom arbejdet måske ikke lyder så ophidsende eller er det mest sexede, så har flere boligadvokater også nogle vilde hobbyer ved siden af, om det så er at få tatoveret hele kroppen op eller dyrke ekstremsport.

De har nemlig også brug for noget modsætningsfyldt til deres relativt stillesiddende arbejde.

More articles