Får du øvet dig nok på det trommesæt?

31 May 2021
Anders Lundtang Hansen

Du var fyr og flamme efter at få det trommesæt i sin tid, og det skulle være det bedste af slagsen, så du ønskede dig et fra www.drumlimousine.dk, og det var da også herfra, at du fik det trommesæt, som havde den bedste lyd.

De andre personer i din husstand så gennem fingre med, at det nok kom til at larme lidt, at du øvede dig; og de havde da også foreslået et elektrisk trommesæt til dig, som man kunne få fra samme sted, men du ville have et “rigtigt” trommesæt.

Man fik endda nogenlunde isoleret lokalet, hvor du øvede, så der trængte mindst muligt lyd ind til de andre lokaler.

Du fik da også øvet dig en del, hvor trommesættet leverede den ønskede lyd, det stod skarpt og havde de funktioner, som du lige ville have dig.

Men med tiden er interessen for det trommesæt dalet, så hvad man kan gøre for at opøve den igen?

Gør det interessant for dig at spille trommer igen

Man kan gøre flere ting for at forny ens interesse i at spille trommer, hvor man blandt andet kan sætte sig for, at man gerne vil lære nogle nye sange at spille fra start til slut.

Måske trænger du til nogle nye trommer fra samme butik, så det bliver sjovt for dig at spille på ny – også selvom det måske bare er et supplement til de trommer, som du allerede ejer.

Du kan jo også begynde at spille sammen med andre i et band, så der kommer en fællesskabsfølelse over det at spille på trommer, så det ikke bliver et enmandsprojekt.

Desuden kan man også tabe sig en del ved at svede ved trommesættet og øve sig, så alene det, at det giver god motion af spille trommer, kan være ens egen opfordring til at blive ved med at spille trommer.

More articles