Hvad er Microsoft Power BI kurser?

Hvad er Microsoft Power BI kurser?

Microsoft Power BI er en applikation, som består af en række relevante og særdeles nyttige redskaber til anvendelse i forbindelse med Business Intelligence samt R&D (Research and Development). Når du arbejder med forretnings eller produkt udvikling, er det en rigtig god idé at have de rette værktøjer som tillader dig at tilgå data fra en lang række forskellige datakilder samt forberede og tilrette dine data.

På den måde vil du på effektiv vis kunne oprette rapporter og dele disse lokalt i din koncern samt på internettet og på mobile enheder. Dette formål understøtter Microsoft Power BI til fulde. Og så får du samtidig mulighed for at levere 360 graders indsigt i virksomhedens beslutninger på alle niveauer – fra ledelses information og til det rent operationelle niveau – ved hjælp af smarte og overskuelige dash boards, som du selv kan sætte op og konfigurere efter behov.

Du kan, med andre ord, skabe overblik og stor værdi for din virksomhed ved hjælp af Microsoft Power BI.

Hvor kan jeg lære at bruge Microsoft Power BI?

Hvis du ønsker at lære mere om hvorledes du udnytter de mange muligheder i Microsoft Power BI optimalt, kan du med fordel tilmelde dig et Microsoft Power BI kursus hos den danske kursus udbyder 4D.

Hos 4D finder du en lang række IT kurser, som især retter sig mod erhvervslivet, og som har til formål at skabe indsigt og danne færdigheder inden for brugen af de mest anvendte værktøjer – her under Microsoft Power BI. Du kan for eksempel begynde med det gratis seminar ”Analyse og rapportering med Power BI” og der efter beslutte hvilke Microsoft Power BI kurser som kunne være relevante for dig.

4D udbyder Microsoft Power BI kurser København på alle tænkelige niveauer – fra de helt basale begynder kurser til de avancerede og specialiserede kurser for super brugere. Find dem alle på 4d.dk